Om oss

Specialistvård i litet format för Hund och Katt

Vi erbjuder fristående och högkvalificerad veterinärvård i Linköping

Här på Stångebro Djurklinik får du på ett lugnt och omsorgsfullt sätt hjälp med ditt djur och dess eventuella problem. Hos oss kan du boka tid för ditt djur som visar tecken på sjukdom eller besvär men självklart tar vi även emot friska djur för vaccination eller kastration. 


Veterinär Måns Röken

Jag tog veterinärexamen 2001 och är sedan 2009 specialist i hundens och kattens sjukdomar. Genom åren har jag arbetat på flera större djursjukhus i Stockholm, Göteborg och Jönköping. De senaste åren har jag varit chefsveterinär på Evidensia Djurkliniken Norrköping. Dessförinnan jobbade jag för Jönköpings Djursjukhus och Djurdoktorn i Linköping (vars lokaler vi nu tagit över delar av).

Båda mina föräldrar är veterinärer så man kan med fog säga att jag föddes in i yrket. Även om uppväxten var fylld av många olika slags djur så har jag i veterinäryrket framför allt fokuserat på vård av hund och katt. Jag arbetar mycket med hud- och öronproblem men har alltid varit mån om att hålla god bredd på mina kunskaper och tar emot patienter med alla typer av frågeställningar. Om en utredning visar på behov av mer avancerad ortopedisk kirurgi, tandkirurgi eller ögonutredning kommer jag dock remittera er till mer specialinriktade kollegor! 


Anna, Djurvårdare nivå 3

Jag har arbetat som djurvårdare sedan 2017 och är anställd här på Stångebro Djurklinik sedan mars 2022. Tidigare arbetade även jag på Evidensia Djurkliniken Norrköping.

Min fritid spenderar jag gärna ute i naturen med min sambo och min häst Katy.

Inom djursjukvården ligger mitt intresse främst vid beteenproblematik hos hund, allergiutredningar samt röntgen. Jag finns ofta i vår butik/reception som du när som helst kan besöka om du behöver hjälp med vägning, hullbedömning samt foderrådgivning!