Om oss

Specialistvård i litet format

- Flera decenniers erfarenhet från arbete på djursjukhus och djurkliniker
- Individanpassad vård utformad i dialog med djurägare
- Ingen telefonrådgivning utan all tidsbokning och kontakt sker online eller på kliniken
- Kontantfri klinik. All betalning sker via Swish eller bankkort. Vi lämnar inte faktura. 


Veterinär Måns Röken

Jag tog veterinärexamen 2001 och är sedan 2009 specialist i hundens och kattens sjukdomar. Genom åren har jag arbetat på flera större djursjukhus i Stockholm, Göteborg och Jönköping. De senaste åren har jag varit chefsveterinär på Evidensia Djurkliniken Norrköping. Dessförinnan jobbade jag för Jönköpings Djursjukhus och Djurdoktorn i Linköping (vars lokaler vi nu tagit över delar av).

Båda mina föräldrar är veterinärer så man kan med fog säga att jag föddes in i yrket. Även om uppväxten var fylld av många olika slags djur så har jag i veterinäryrket framför allt fokuserat på vård av hund och katt. Jag arbetar mycket med hud- och öronproblem men har alltid varit mån om att hålla god bredd på mina kunskaper och tar emot patienter med alla typer av frågeställningar. Om en utredning visar på behov av mer avancerad ortopedisk kirurgi, tandkirurgi eller ögonutredning kommer jag dock remittera er till mer specialinriktade kollegor! 


Anna, Djurvårdare

Jag har arbetat som djurvårdare sedan 2017 och är anställd här på Stångebro Djurklinik sedan mars 2022. Tidigare arbetade även jag på Evidensia Djurkliniken Norrköping.

Min fritid spenderar jag gärna ute i naturen med min sambo eller min häst Katy.

Inom djursjukvården är jag lite extra intresserad av allergiutredningar samt röntgen, speciellt höftledsröntgen. Mig ser du annars mest i vår reception och butik. Du kan alltid titta förbi om du behöver hjälp med hullbedömning och foderrådgivning.


Här finns vi:
Gamla Tanneforsvägen 90, 582 54 Linköping

Vi har två parkeringsplatser utanför vår entré med nummer 62 och 63. Om dessa är upptagna finns parkeringsplatsen Pelargonian på andra sidan G:a Tanneforsvägen från kliniken.

Vi håller till i en del av Djurdoktorns tidigare lokaler, kom ihåg att vår entré är på andra sidan huset jämfört med hur det såg ut då.