Kontakt - Hitta hit

Stångebro Djurklinik har inga telefontider.
Ni kan boka er tid själva och behöver inte kontakta oss innan bokning. Har ni frågor eller vill återkoppla gällande tidigare besök använder ni vårt kontaktformulär.

Till skillnad från andra djurkliniker har vi inte några telefontider, varken för rådgivning eller tidsbokning. I grunden är detta för att kunna ha så många tillgängliga besökstider som möjligt och lägga så mycket tid vi kan på klinisk djurvård. För frågor eller återkoppling kontakta oss via knapparna nedanför/till höger eller genom att titta förbi vår klinik på G:a Tanneforsvägen 90 under våra öppettider. 

Vill du avboka din tid? Logga in via tidsbokningen här på vår hemsida så kan du boka av din tid själv. 

Om ni behöver rådgivning rekommenderas att ni kontaktar veterinärklinik med telefonjour. Ni kan också använda någon av de digitala konsultationstjänster som nu finns enkelt tillgängliga. Om ditt djur är försäkrat kan du ha kostnadsfri tillgång till detta. De gröna knapparna till nedanför/till höger tar dig vidare till angiven onlineveterinärs hemsida.


Här finns vi:

Stångebro Djurklinik
Gamla Tanneforsvägen 90, 582 54 Linköping

Vi har två parkeringsplatser utanför vår entré med nummer 62 och 63. Om dessa är upptagna finns parkeringsplatsen Pelargonian ovanför Stångebro Gatukök på andra sidan G:a Tanneforsvägen från kliniken.

Vi håller till i en del av Djurdoktorns tidigare lokaler, kom ihåg att vår entré är på andra sidan huset jämfört med hur det såg ut då.